Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μήπως ο κίνδυνος του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και "Κανιβαλισμού" μπορεί να ΕΝΩΣΕΙ επιτέλους τους Ουμανιστές Αντιμνημονιακούς;;;

Επειδή βλέπω την έκπληξη και απογοήτευση πολλών Δημοκρατών-Ουμανιστών, για την αύξηση της "Χρυσής Αυγής" και για τον "κανιβαλισμό" πολλών τριγύρω μας, συγκέντρωσα όλα τα στοιχεία των 2 προηγούμενων Βουλευτικών Εκλογών, από όπου φαίνεται νομίζω, ότι δεν ξύπνησαν ξαφνικά τόσες χιλιάδες με Φασιστικές νοοτροπίες.
Αν από τις 420 χιλιάδες επιπλέον ψηφοφόρους της "Χρυσής Αυγής", αφαιρέσουμε τις 200 χιλιάδες που "έφυγαν" από το "συγκοινωνούν δοχείο" του "Λα.Ο.Σ.", μένουν ακόμη 220 χιλιάδες ψηφοφόροι τους, που θα μπορούσαν άνετα να προέρχονται από το "Ακροδεξιό Αντιμνημονιακό" τμήμα που έχασε η Ν.Δ. και από τους 360 χιλιάδες ΝΕΟΥΣ εκλογείς (18-21 χρόνων) από το 2009, με 5 επισημάνσεις:
α) Στις ηλικίες αυτές η "Χρυσή Αυγή", είχε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό ψηφοφόρων.
β) Οι Νέοι αυτοί, υφίστανται Ανεργία πάνω από το 50% και έχουν φυσιολογικά εντονότερη (και λόγω ηλικίας) αγανάκτηση.
γ) Ακόμη και ο παππούς ή η γιαγιά τους, δεν έζησε τη Φρίκη του Πολέμου και την κατοχή (όπου η Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ, εξόντωσε το 13% του τότε Ελληνικού πληθυσμού), οπότε δεν άκουσαν έστω ζωντανές μαρτυρίες από τους δικούς τους.
δ) Τα "παιδιά" αυτά, μεγάλωσαν με την Τηλεόραση (μπερδεύοντας αρκετές φορές το Αληθινό με το Εικονικό), με "παιδικές" εκπομπές Βίας, με τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις (που χάνουν τώρα απότομα) και με Video Games που δίνουν "μπόνους" και "δύναμη" στον πιο βίαιο Εικονικό "Killer".
ε) Τέλος, για τους ανωτέρω λόγους, οι Νέοι αυτοί Πολίτες, ήταν τα ευκολότερα "θύματα" της πλειοψηφίας των "σάπιων" Πολιτικών και της παραπληροφόρησης των περισσότερων "πουλημένων" δημοσιογράφων. Φώτης.
Υστερόγραφο: Προετοιμαστείτε για τον μέγιστο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ-παραπληροφόρηση του τελευταίου 2ήμερου προ Εκλογών, από ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου