Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Θα μας ΞΑΦΝΙΑΣΟΥΝ με Εκλογές και Συνταγματική ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ;

Το 30% των ψηφοφόρων που πήραν με το "λεφτά υπάρχουν" το 2009, λόγω ΑΠΟΧΗΣ-ΛΕΥΚΟΥ-ΑΚΥΡΟΥ έγινε 44% και με το Πριμ-ΚΛΟΠΗ του Εκλογικού Νόμου, πήραν το 53% Βουλευτών-Εξουσίας.

Είναι απλή Αριθμητική: http://apohi-lefko-akiro.blogspot.com

Ακούγεται ΗΔΗ ότι ετοιμάζονται να μας ΞΑΦΝΙΑΣΟΥΝ με Εκλογές, οπότε με Παραγραφές, νέο ΛΗΣΤΡΙΚΟ εκλογικό νόμο και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ αναθεώρηση, θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ το ξεπούλημα της Ελλάδας και την Μόνιμη ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ μας, χωρίς δυνατότητα Αντίδρασής μας πλέον, αφού θα μπορούν να μας κάνουν ό,τι ΘΕΛΟΥΝ με το 10% των Εγγεγραμμένων Ψηφοφόρων περίπου και Συνταγματικό μανδύα.

Τελειώνουν τα ΨΕΜΑΤΑ.

Έχουμε ΜΟΝΟ 1 (ναι ΜΙΑ) ΕΥΚΑΙΡΙΑ ακόμη, να τους ΞΑΦΝΙΑΣΟΥΜΕ εμείς αυτήν την τελευταία φορά, εξαφανίζοντας τον "ΚΑΝΕΝΑ" των πλαστών συνήθως Δημοσκοπήσεων, εκμηδενίζοντας σχεδόν την ΑΠΟΧΗ το ΛΕΥΚΟ και το ΑΚΥΡΟ, συμμετέχοντας ΜΑΖΙΚΑ στις επόμενες Εκλογές και ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ οποιοδήποτε "Μικρό" Κόμμα, έστω και εξωκοινοβουλευτικό.

Είναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ αριθμητική: κάθε Ψηφοφόρος, με ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ, χαρίζει ΜΙΣΗ ψήφο στα 2 μεγάλα Κόμματα και τη Νομιμοποίηση της Αυταρχικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ του πρώτου.

Μπορεί κάποιοι ηλικιωμένοι ή αγράμματοι, να μην το καταλαβαίνουν, αλλά οι ΝΕΟΙ και ο καθένας που έχει πάει έστω στο Δημοτικό Σχολείο για 2-3 χρόνια, μπορεί να το συνειδητοποιήσει και να εξηγήσει και σε άλλους (που δεν το σκέφτηκαν) ότι:

30 ψήφοι στους 100 έγκυρους, δίνουν (30/100=) 30% στο 1ο Κόμμα, αλλά,

30 ψήφοι στους 60 έγκυρους (λόγω ΑΠΟΧΗΣ-ΛΕΥΚΟΥ-ΑΚΥΡΟΥ), δίνουν (30/60=) 50% στο 1ο Κόμμα, και με τον Ληστρικό Εκλογικό Νόμο, ξεπερνάει το 60% και γίνεται Αλλαζονική Κυβέρνηση, με την Αμέτοχη Φαινομενικά, αλλά Καθοριστική Ουσιαστικά συμπεριφορά μας.

Μοιάζει σαν να είμαστε 100 άτομα σε ένα Καράβι που κινδυνεύει να βουλιάξει και τα 40 άτομα π.χ. δεν ενδιαφέρονται για να συναποφασίσουν. Οπότε, από τα υπόλοιπα 60 άτομα (έστω και με Απλή Αναλογική 50%+1), αποφασίζουν τα 31 άτομα, ότι για να ελαφρύνει και να μη βουλιάξει το Καράβι, θα πετάξουν στη θάλασσα τα αδιάφορα 40 άτομα και αργότερα και τα υπόλοιπα 29 άτομα της "μειοψηφίας".

Δεν υπάρχει επομένως άλλη (μη βίαιη) λύση: ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή στις επόμενες ("τελευταίες" πριν τη ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ παραμόρφωση) Εκλογές και Ψήφο στα "Μικρά" Κόμματα.

Με υπερβολική ΑΓΩΝΙΑ,
Φώτης
http://dorean-free.blogspot.com (ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ πολυκατοικίας ΔΩΡΕΑΝ).

Υστερόγραφο: ΑΝ συμφωνείτε, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ το παντού, πριν να είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου